Chronische pijn klachten en geen begrip van omgeving

Hoofdpijn, zenuwpijn, pijnbestrijding etc
Willeke4
Newbie
Newbie
Berichten: 1
Lid geworden op: 31 aug 2019, 22:43

04 sep 2019, 19:45

Hai allemaal, ik zal me even voorstellen ik ben willeke(15) ik heb nu 2 jaar last van pijn in me enkels en polsen, maar dit is momenteel niet zo zeer het probleem, ja tuurlijk is het een enorm probleem in mijn leven, maar ik weet dat er niet snel een oplossing voor te vinden is. Ik wil geen medelijden, maar waar ik echt tegen aan loop is dat niemand het snapt in me omgeving. Zo reageerde een 'vriendin' laatst: "jij hebt zoveel problemen die te lang duren en daar kan ik niet mee omgaan". En toen was ik mijn 1 na laaste vriendin verloren nadat ik me eigen lichaam verloor(zo voelt het voor mij om pijn te hebben zonder directe oorzaak). Ik ben radeloos en bang, bang dat ik me laatste vriendin ga verliezen, radeloos omdat ik gewoon niemand heb bij wie ik terecht kan naast mij vriendin. Nu hoor ik je denken en je ouders dan maar dat is een lang verhaal maar ik woon sinds 2 maanden ook een niet meer bij hen dus uit die hoek kan ik echt geen steun verwachten of hopen.
Maar door alles, de pijn en eenzaamheid vooral weet ik gewoon niet meer waar ik zoeken om een beetje geluk te heben ofzo.
Ik weet ook niet wat ik met m'n verhaal wil maar het even kwijt kunnen was al fijn, ondanks ik niet zeker weet of ik dit onder het juiste topic zet
Plaats reactie