Inloggen mijn UWV , wat een ramp!

Stel uw vraag aan het UWV Webcare team
Plaats reactie
Mykel
Newbie
Newbie
Berichten: 34
Lid geworden op: 29 jul 2015, 21:03

10 jun 2019, 11:43

Beste Uwv,

Sinds jullie een nieuwe methode hebben ingevoerd om in te loggen op mijn uwv is het echt een ware ramp. Die digid app heeft van alle kanten fouten, inlogproblemen, qr codes die verlopen. De klantenservice van hun is heel slecht bereikbaar.

Nu zie ik dat bij andere sites waarbij digid nodig is je Nog gewoon met gebruikersnaam en wachtwoord kan inloggen. Kunnen jullie dit aub weer terughalen?
Gebruikersavatar
uwv_webcare
Hero Member
Hero Member
Berichten: 1404
Lid geworden op: 03 aug 2010, 15:16
Contacteer:

11 jun 2019, 09:40

Hoi Mykel, het is voor ons niet mogelijk om de oude DigiD-methode weer in te voeren. Door de gegevens die op onze websites zichtbaar zijn, zijn wij verplicht om je met een twee-staps-bevestiging te laten inloggen.

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom het inloggen via de DigiD-app niet altijd makkelijk gaat. Hiervoor kun je het beste contact opnemen met de helpdesk van DigiD (https://www.digid.nl/contact).

Wat je ook kunt doen is dat je in plaats van de app, gebruik maakt van de SMS-controle. Je ontvangt dan bij het inloggen met DigiD een cijfercode op jouw mobiele telefoon waarmee je kunt inloggen.
Hoe je de SMS-controle activeert lees je hier: https://bit.ly/2XEVDgm.

Ik ga ervan uit dat je hiermee voorlopig verder kunt en ik wens je veel succes! :)

Met vriendelijke groet,
Marthijn
UWV Webcareteam
Plaats reactie