Pagina 1 van 1

Regels voor pers, studenten, webmasters, onderzoekbureau's etc

Geplaatst: 27 sep 2007, 12:36
door Mike
Pers, webmasters, onderzoekbureau's etc:

Het komt regelmatig voor dat onze leden benaderd worden om mee te doen aan onderzoeken of tv- en radioprogramma's. Ook komt het voor dat men onze website, of onderdelen daarvan, willen gebruiken voor op eigen website of media.


Alhoewel wij open staan voor dit soort zaken, is dit wel aan regels verbonden. Wij doen veel moeite om deze site goed te laten werken en willen dat graag zo houden. Daarom vragen wij iedereen die onder genoemde groep valt onderstaande door te nemen en zich daaraan te houden.
  • Het is niet toegestaan om zonder onze toestemming het webadres en/of inhoud van onze website te gebruiken voor publicaties etc.
  • Het is niet toegestaan onze leden te benaderen voor vragenlijsten of deelname aan welke vorm van media dan ook, zonder onze toestemming.
  • Oproepen plaatsen om leden en/of bezoekers voor eigen website/forum binnen te halen is natuurlijk niet toegestaan, zoiets is natuurlijk niet netjes tegenover ons.
  • Het plaatsen van websites op Lotgenotenforum.nl zonder toestemming is niet toegestaan.
  • Commerciele websites kunnen een plaats verkrijgen na betaling en indien relevant en passend binnen Lotgenotenforum.nl
  • Wil je een link naar Lotgenotenforum plaatsen, meld dit even, we plaatsen graag een link terug indien van toepassing.
  • Voor onderzoekers etc: Je moet bereid zijn de resultaten die zijn behaald nav de onderzoeken/vragen die de leden hebben gegeven aan ons beschikbaar te stellen.
Voor het plaasten van een oproep kunt je bij het beheer terecht. Hier hoef je geen lid vor te zijn, je kunt ons ook bereiken via het contactformulier

Wij vinden privacy van onze leden erg belangrijk en willen daarom betrokken zijn bij elke vorm van publicatie of vragenlijst etc.
Het plaatsen van een bericht/oproep heeft geen zin, het zal worden verwijderd. Neem dus ALTIJD eerst contact met ons op! Indien een oproep geschikt is voor plaatsing, plaatsen WIJ het voor u.