Wat heb ik toch?

Alle onderwerpen over ziekten vind je hier.
Wennie1981
Newbie
Newbie
Berichten: 1
Lid geworden op: 27 feb 2017, 23:25

27 feb 2017, 23:31

Hallo allemaal,

Ik ben een 35 jarige vrouw.

5 Jaar terug kreeg ik mijn eerste aanval ANVRT dit kwam vervolgens 1 x per jaar terug. Mij hartslag kwam niet boven de 120.

Vorig jaar ben ik ziek geweest(ik kon en kan geen vast voedsel doorslikken) Gevolg 52 KG afgevallen.

Op 1 januari werd ik wakker met een beurs gevoel op mijn borst. Sindsdien heb ik regelamatig pijn op mijn borst, ben duizelig , benauwd en heb continue extrasystolen. Sinds afgelopen week voel ik mijn hart ook trillen misschien dat het anders heet maar zo voelt het. Ik voel mij hart raar doen in mijn keel. Ik ben trillerig en moet veel plassen.

Ik heb vorige week een 3 daagse holter gehad en ik denk dat er wel iets uit komt.

Verder heb ik sinds zaterdag dat mijn hart op hol slaat (max. 3 minuten) en dan slaat hij weer normaal dit gebeurt ongeveer 3 x in 1 uur. Mijn huisarts is op vakantie en de cardioloog kan mij pas vrijdag bellen eerder heeft hij geen spreekuur. De assistent kon dit niet versnellen.

Misschien niet verstandig maar ik heb een bloeddrukmeter aangeschaft wanneer er niets is is mijn bloeddruk rond de 120/80 en mijn hartslag rond de 80. Wanneer mijn hart op hol slaat (138) is mijn bloeddruk rond de 160/106. Oh ja onder mijn ribben zit een knobbel waar ik steken in heb. Volgens de internist is het waarschijnlijk een vetbult maar wanneer mijn hart raar doet heb ik hier ook steken.

Sinds 1 januari beweeg ik nog nauwelijks, door angst dat mijn hart nog raarder gaat doen of er misschien wel mee stopt. (Ik weet niet of dat zomaar kan) Maar ik weet dan ook niet wat er aan de hand is.

Ik hoop heel erg dat iemand zich herkent en zegt dat alles goed komt:)

Ik ben gewoon erg angstig van de hele situatie.

Alvast bedankt voor het lezen en je mogelijke berichtje
Plaats reactie