clusterhoofdpijn

Hoofdpijn, zenuwpijn, pijnbestrijding etc
Plaats reactie
Biancadonders
Newbie
Newbie
Berichten: 1
Lid geworden op: 26 apr 2015, 09:42

29 apr 2015, 07:33

Goededag,zal mij even voorstellen mijn naam is Bianca en ben 45 jaar een sinds 5 jaar clusterhoofdpijn waarvan vorig jaar pas de diognose clusterhoofdpijn, en gelijk sumatriptan injecties en Verapamil voorgeschreven gekregen.
Ik heb 1 a 2 aanvallen per dag.
het is nu uitproberen welke dosis Verapamil het beste werkt,a
Het advies was de 3x 80 mg maar hielp niet,dus na verdubbeling van de avonddosis 160 gaat het nu de laatste dagen goed.

Ik heb een vraag buiten de clusteraanvallen zelf, is het dan zg normaal dat je ook nog een heftige zeg maar gewone hoofdpijn hebt...?dit had ik normaal gesproken ook zonder verapamil wat een bijwerking daarvan kan zijn...
Rogier Koning
Newbie
Newbie
Berichten: 8
Lid geworden op: 14 jan 2014, 12:46

19 sep 2016, 13:23

Dag Bianco,

Ik heb ook Clusterhoofdpijn, zit nu al een vier maanden elke nacht wakker met aanvallen die me wakker maken maar me verder niet tegen de muur op laten kruipen van de pijn. In heb sumatriptan injecties wel gebruikt maar de Verapamil niet. Ik heb verder nooit last gehad van andere hoofdpijn dan de cluster aanvallen.

Merk wel nu ik, al een stevige tijd, geen sumatiptanen of andere triptanen meer gebruik, mijn hoofdpijn minder zwaar is als daarvoor. Met de injecties was ik zo van een aanval af maar ze kwamen wel sterker terug leek het.

Ik hou mezelf met zuurstof, vitamine D en af en toe een lichte dosis paddo's overeind. Gaat redelijk.

Resultaat is een lagere pijn, maar zelfde ritme met aantal aanvallen lijkt het.

Ben trouwens hiervoor een app aan het maken. Een app om te registreren wanneer je aanvallen hebt, medicatie inneemt, therapie hebt, vitamine of mineralen inneemt of andere zaken. Allemaal om bij te houden wat jij belangrijk vind om te registreren en te weten over je hoofdpijn. Ik zoek nog wat testers die de app willen testen. Hij wordt gratis voor iPhone en Android en ik hoop zo een kleine bijdrage te kunnen leveren aan een oplossing voor ons allen. (je kan me bereiken op info@registrateyourjourney.com)
Plaats reactie