Pagina 1 van 1

verwerken boosheid over vreemdgaan

Geplaatst: 05 aug 2017, 15:14
door Tallieman
Mijn vrouw is vreemdgegaan met vriend van me en heeft na mijn ontdekking 1 jaar geleden alles opgebiecht.
Samen ervoor gekozen verder te gaan en aan onze relatie te werken.
Nu merk ik dat onze relatie na 1 jaar nog steeds lijdt onder restant boosheid dat ik heb en waarvan ik verwacht dat ik die boosheid niet volledig kwijt raak.
Ik merk dat ik soms overdreven boos op vergissingen van haar reageer, terwijl de boosheid niet over de vergissing maar over haar vreemdgaan gaat.
Ook als ze haar gevoelens deelt of hoe het met haar gaat, voert boosheid bij mij snel de boventoon in mijn reactie. Ik veroordeel haar gevoelens snel.
Ben op zoek naar manier om daaruit weg te blijven om zo beter aan onze relatie te kunnen werken.
Heeft iemand tips en/of hier ervaring mee ?
Bij voorbaat dank voor je reactie !

Re: verwerken boosheid over vreemdgaan

Geplaatst: 03 jun 2019, 15:45
door josbeckers
tegenwoordig kan je dat bijna niet meer tegenhouden, mensen hebben zoveel contacten en de verleiding is zo groot! Ik heb echt een fantastisch iemand leren kennen, op het werk, en als je veel samen bent is het logisch dat gevoelens kunnen groeien... alles begon heel langzaam, maar na een tijd hadden we echt behoefte om elkaar langer te zien, niet alleen meer van die korte ontmoetingen... Blijkbaar bestaat daar zoiets voor als een alibi-kantoor, die je helpen met een goed excuus te maken/verzinnen om toch zonder zorgen een tijdje wat quality time te hebben! fresh-air.be is er zo eentje!