Oproep: gezocht: slachtoffers seksueel geweld

Oproepjes van de media, studenten, maar ook gewone mensen vind je hier
Gebruikersavatar
Mike
Administrator
Administrator
Berichten: 446
Lid geworden op: 04 jan 2007, 19:33

19 okt 2016, 13:59

Slachtoffer van (online) seksueel overschrijdend gedrag of seksueel geweld? Laat je stem horen!


Ben jij op volwassen leeftijd (18 jaar of ouder) tegen je zin in betast of gezoend, gedwongen seksuele handelingen te verrichten (aangerand) of verkracht? Of heb je te maken gehad met online seksueel overschrijdend gedrag zoals het verspreiden van seksueel getinte foto’s of video’s via mobiele telefoons of social media? Dan willen we jou graag voor een onderzoek interviewen.


Met ons onderzoek willen we erachter komen wat de motieven van slachtoffers van seksueel overschrijdend gedrag zijn om wel of geen aangifte te doen en hulp te zoeken. Door mee te werken aan dit interview help je mee het beleid te verbeteren en slachtoffers een betere positie te geven.


Je kunt je aanmelden voor een (anoniem) telefonisch interview door een e-mail te sturen naar: zedenmisdrijven@regioplan.nl Natuurlijk kun je hier ook terecht voor vragen of opmerkingen over dit onderzoek. Als je liever wilt dat we telefonisch contact met je opnemen, kun je je via onze website aanmelden: http://www.regioplan.nl/zedenmisdrijven
Welkom op het Lotgenotenforum! Aangezien wij geheel vernieuwd zijn, kan het soms gebeuren dat er onderwerpen nog niet op de juiste plaats staan.

De huisregel, informatie voor oproepjes etc kun je HIER vinden.
Plaats reactie