thuisverpleging uit Oost Europa

Alles over geleverde diensten vind en plaats je in dit forum
Gesloten
Lally
Newbie
Newbie
Berichten: 2
Lid geworden op: 01 feb 2012, 11:32

01 feb 2012, 22:57

Een goede vriend van ons is na zijn pensionering in Brazilie gaan wonen. Vorig jaar is hij overvallen en zo mishandeld dat hij hersenschade heeft opgelopen. Hij verblijft nu in een verpleegtehuis in Brazilie. We zouden hem graag naar Nederland halen, maar , omdat hij al 10 jaar uitgeschreven is als ingezetene kan hij geen enkele aanspraak maken op hulp in Nederland. Schandalig! Deze man heeft zijn hele leven in Nederland gewerkt en belasting betaald, en wordt nu aan zijn lot overgelaten.
Een Braziliaanse jongen, zoon van braziliaanse moeder en van een nederlander die op zijn 3e naar Brazilie is geëmigreerd, kan hier zó komen studeren, mét beurs, mét OV kaart en mét huursubsidie! Maar dit terzijde.
We zullen zelf de eerste 10 maanden van zijn verzorging moeten betalen, en dit kost minstens E 30.000,- per maand bij reguliere zorg.
Nu hoorden wij over buitenlandse verpleegsters die thuis ernstig zieke mensen kunnen verplegen en die niet zoveel geld kosten. Heeft iemand ervaring hiermee? Weet iemand een adres van een goed uitzendbureau voor deze mensen?
Gesloten