Author Topic: Geef een WIT HART weg..  (Read 2776 times)

Invisible

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 2674
  • http://www.baberci.nl
Geef een WIT HART weg..
« on: March 12, 2009, 10:22:20 PM »

Sommige mensen kunt u niet genoeg bedanken,zoals mensen uit de zorg en welzijn.
Voor deze mensen kunt u nu wat terug doen.Stuur gratis een WIT HART naar de instelling,afdeling of persoon die u wilt bedanken.

PGGM start actie Hart voor de Zorg
PGGM start 5 februari de actie Hart voor de Zorg.
Met deze actie roept PGGM Nederlanders op hun favoriete zorgverlener te bedanken. PGGM wil hiermee de waardering en erkenning voor het belangrijke werk in de zorgsector vergroten. PGGM organiseert de actie in aanloop naar de internationale Dag van de Verpleging op 12 mei.

De actie Hart voor de Zorg heeft een eigen symbool: een wit hart. Vanaf 5 februari kunnen (ex-)pati?nten,
(ex-)cli?nten en hun familieleden hun favoriete zorgverlener bedanken via 12 mei dag van de verpleging.

Positieve aandacht voor de mensen in zorg en welzijn
Met deze actie vraagt PGGM aandacht voor de belangrijke rol van zorgverleners. Mensen in de sector zorg en welzijn werken met hart en ziel voor andere mensen. Hun ondersteuning maakt alle verschil. Vroeg of laat komt iedereen in aanraking met mensen uit deze sector. Bij een ziekenhuisopname, bij verblijf in een verpleeghuis of revalidatiecentrum, de geboorte van een kind of het overlijden van een naaste.

Beste Zorgafdeling van 2009
PGGM bezorgt de ingezonden bedankjes bij de betreffende zorginstellingen. Daarnaast doen alle bedankjes automatisch mee voor de verkiezing Beste Zorgafdeling van 2009. Een onafhankelijke jury beoordeelt alle inzendingen en nomineert drie afdelingen op inhoudelijke punten. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op de Internationale Dag van de Verpleging op 12 mei wordt de winnaar bekendgemaakt. De jury verkoos vorig jaar het Amsterdamse medisch kinderdagverblijf Zig Zag tot Beste Zorgafdeling van 2008.

Samenstelling jury
De jury bestaat uit Martin van Rijn, voorzitter raad van bestuur van PGGM, Nannie Wiegman, directeur van het Florence Nightingale Instituut en Heleen Somford, winnares van de Florence Nightingale medaille van het Rode Kruis in 1997. Martin van Rijn maakt namens de jury bekend wie de winnaar is geworden.

Over PGGM
PGGM is de inkomensverzorger voor alle mensen in de sector zorg en welzijn. Daarnaast is PGGM ook de uitvoeringsorganisatie voor collectieve pensioenregelingen in de sector zorg en welzijn. PGGM beheert momenteel EUR 72 miljard pensioenvermogen van ruim 2 miljoen (oud-)werknemers in zorg en welzijn.

Wil ook jij iemand bedanken?
Ga dan naar de volgende website; 12 mei dag van de verpleging  

Nemo

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 1743
Geef een WIT HART weg..
« Reply #1 on: March 13, 2009, 11:02:03 AM »
Wat een ontzettend leuk idee!
Moet alleen nog even bedenken wie ik ga bedanken.

Gr. Simone

Invisible

 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 2674
  • http://www.baberci.nl
Geef een WIT HART weg..
« Reply #2 on: March 13, 2009, 04:16:08 PM »
ik ga zelf mijn huisarts bedanken,dit omdat hij ontzettend veel voor ons heeft gedaan en nog doet.

groetjes
Cindy