Author Topic: Gezocht: BorstkankerpatiŽnten die mee willen doen  (Read 3489 times)

Desie

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4365
Gezocht: BorstkankerpatiŽnten die mee willen doen
« on: October 24, 2016, 09:26:09 AM »
Gezocht: BorstkankerpatiŽnten die mee willen doen aan een PatiŽntreis-onderzoek.

ĎMet het delen van uw ervaringen draagt u bij aan verbeteringen in de zorg voor patiŽnten met borstkanker.

Onderzoek PatiŽntreis

Onderzoeksbureau Beautiful Lives (http://www.beautifullives.com) doet dit najaar onderzoek onder circa patiŽnten met uitgezaaide, hormoongevoelige borstkanker. Het doel is de verbetering van de informatievoorziening en de ondersteuning van patiŽnten op het gebied van preventie, behandeling en nazorg.

Een PatiŽntreis brengt de ervaringen en gevoelens van de patiŽnt en de omgeving in beeld in relatie tot de ziekte vanaf het moment van de eerste symptomen tot en met de diagnose, de behandeling en het herstel. Daarnaast wordt de invloed op het dagelijks leven, zoals op werk, hobbyís, sociale contacten en dergelijke in kaart gebracht.

Wat kunt u verwachten

Er wordt door een onderzoeker van onderzoeksbureau Beautiful Lives ťťn gesprek met u gevoerd van circa twee uur. In overleg met u wordt de locatie van het gesprek bepaald.

Dit kan bij u thuis zijn, of op een andere gemakkelijk bereikbare locatie. Als u het prettig vindt, mag u ook een naaste meenemen naar het gesprek. Ruim voorafgaand aan het gesprek wordt u gevraagd om een aantal fotoís te maken die uw leven met borstkanker typeren. Deze fotoís worden in het gesprek besproken.

Als dank voor uw deelname ontvangt u een (onkosten)vergoeding van Beautiful Lives.

Anonimiteit en privacy

Om de anonimiteit en de privacy van alle deelnemers aan het onderzoek te garanderen worden alle tijdens het onderzoek verzamelde persoonlijke gegevens beschermd door Beautiful Lives. Deze gegevens blijven anoniem en worden niet gedeeld of herleidbaar verwerkt in een eindrapport.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meedoen, dan kunt u zich aanmelden per email aanmelden bij Beautiful Lives: Nella.vanRhijn@beautifullives.com.
Heeft u vragen of wilt u zich liever telefonisch aanmelden? Bel gerust met Nella van Rijn, telefoonnummer 035 - 30 300 20.