Author Topic: Gebruikersnaam: Geen (deel) van eigen naam!  (Read 17634 times)

Mike

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 496
Gebruikersnaam: Geen (deel) van eigen naam!
« on: August 25, 2011, 02:02:00 PM »
Gebruikersnaam: Geen (deel) van eigen naam!

Alhoewel het in de regels staat dat men geen eigen naam (of een deel daarvan) moet gebruiken, komt dit nog steeds vaak voor.
Sinds kort zijn wij actiever bezig met dit en passen wij zelf de gebruikersnaam aan in 'Gast' (met een nummer erachter) voordat wij het account goedkeuren. Uiteraard kunnen deze leden ons altijd een bericht sturen om alsnog een andere gebruikersnaam te keizen.

We willen dit ook actiever gaan doen bij actieve leden die al een (deel van) een eigen naam gebruiken. Maar liever hebben wij het nog als deze leden ons even een berichtje sturen met een nieuw gekozen gebruikersnaam zodat dit ons werk scheelt.

Waarom mag een (deel van) een eigen naam dan niet?
Buiten dat het gewoon beter is voor je eigen privacy om op openbare websites geen eigen naam te gebruiken, is het voor ons ook beter.
Men schrijft hier op het forum best persoonlijk en op dat moment is het niet erg. Maar het kan gebeuren dat een lid na verloop van tijd liever niet geassocieerd meer wil worden met hun verleden en als ze dan hun naam intikken (of een ander) dan komen ze hun verhalen weer tegen.
Men neemt dan contact met ons op met het verzoek het account en de berichten te verwijderen. Dit laatste doen wij nooit, maar namen moeten wij wel verwijderen.
Je zult begrijpen dat dit veel werk met zich mee kan brengen en daar zitten wij als team nu ook weer niet op te wachten.

Dit is al een aantal keer gebeurd en dan ben ik een aantal uur zoet (als die persoon veel berichten heeft gepost en elke keer ondertekend met naam etc) om alles handmatig te verwijderen.

Heb jij een gebruikersnaam waarin je een naam staat? Stuur het team een privebericht met daarin een nieuw gekozen gebruikersnaam en wij passen het direct voor je aan!