Lotgenotenforum

Lotgenoten Plaza => Lotgenotenforum in de media => Topic started by: Mike on September 27, 2007, 11:36:46 AM

Title: Regels voor pers, studenten, webmasters, onderzoekbureau's etc
Post by: Mike on September 27, 2007, 11:36:46 AM
Pers, webmasters, onderzoekbureau's etc:
 
Het komt regelmatig voor dat onze leden benaderd worden om mee te doen aan onderzoeken of tv- en radioprogramma's. Ook komt het voor dat men onze website, of onderdelen daarvan, willen gebruiken voor op eigen website of media.
 

Alhoewel wij open staan voor dit soort zaken, is dit wel aan regels verbonden. Wij doen veel moeite om deze site goed te laten werken en willen dat graag zo houden. Daarom vragen wij iedereen die onder genoemde groep valt onderstaande door te nemen en zich daaraan te houden.
Voor het plaasten van een oproep kunt je bij het beheer terecht. Hier hoef je geen lid vor te zijn, je kunt ons ook bereiken via het contactformulier (http://www.lotgenotenforum.nl/forum/sendmessage.php)
 
Wij vinden privacy van onze leden erg belangrijk en willen daarom betrokken zijn bij elke vorm van publicatie of vragenlijst etc.
Het plaatsen van een bericht/oproep heeft geen zin, het zal worden verwijderd. Neem dus ALTIJD eerst contact met ons op! Indien een oproep geschikt is voor plaatsing, plaatsen WIJ het voor u.